matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
pomocy!:
zbadac przebieg zmiennosci podanej funkcji
x
3
a) g(x)=
x−1
jakie sa tu asymptoty
? b)p(x)=x
√
1−x
2
16 sty 23:36
Basia:
ad.a tylko pionowa x=1
16 sty 23:44
pomocy!:
oki a w b
16 sty 23:46
Basia:
1−x
2
≥0 x∊<−1;1> ta nie ma żadnych asymptot
17 sty 03:07