matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz g
ffffff:
2−2x dla x∊(−3, 1) Oblicz g(
√
2
−1), jeśli f(x) = x−1 dla x∊<1, 5>
16 sty 17:25
Basia:
√
2
−1∊(−3;1) ⇒ g(
√
2
−1)= 2−2(
√
2
−1) = 2−2
√
2
+2 = 4−2
√
2
16 sty 17:58
ffffff:
Aaa dziękuję!
16 sty 19:08