| xex | ||
f(x) = | ||
| x−1 |
| 1 | ||
limx→1+ f(x) = 1*e1*limx→1+ | = e*(+∞)=+∞ | |
| x−1 |
| 1 | ||
limx→1− f(x) = 1*e1*limx→1− | = e*(−∞)=−∞ | |
| x−1 |
| ex | +∞ | |||
limx→+∞ f(x) = limx→+∞ | = | = +∞ | ||
| 1−1x | 1−0 |
| ex | 0 | |||
limx→−∞ f(x) = limx→−∞ | = | = 0 | ||
| 1−1x | 1−0 |
| f(x) | xex | ex | |||
= | = | ||||
| x | x(x−1) | x−1 |
| f(x) | ex | ex | ||||
limx→+∞ | = lomx→+∞ | = limx→+∞ | = +∞ | |||
| x | x−1 | 1 |
| f(x) | ex | |||
limx→−∞ | = limx→−∞ | = 0*0 =0 | ||
| x | x−1 |