matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji
xxx:
Wykres funkcji f(x) = (x+3)
2
− 1 ma jeden punkt wspólny z prostą? A. y= 1, B. y= −3 C. y=0 D. y= −1
15 sty 21:28
Eta:
D/
15 sty 21:30
xxx:
Tylko nie rozumiem jak...
15 sty 22:09
Eta:
15 sty 23:07