matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trudne obliczenia
kakaczka:
3*10
4
+6*10
3
n
Jeśli
=
to:
(1,5+10
3
)*(4*10
2
)
50
15 sty 18:34
Ariel:
co?
15 sty 18:35
kakaczka:
trzeba obliczyć n
15 sty 18:37
Blee:
No to licz
15 sty 18:44
Mila:
10
3
*(30+6)
L=
(6+4*10
3
)*10
2
10*36
n
=
(6+4*10
3
)
50
15 sty 18:52