| dx | 1 | 1 | 1 | ||||
= −sint + | * | * | = | ||||
| dt | tg(t/2) | cos2(t/2) | 2 |
| cos(t/2) | ||
−sint + | = | |
| 2sin(t/2)cos2(t/2) |
| 1 | ||
−sint + | = | |
| 2sin(t/2)cos(t/2) |
| 1 | ||
−sint + | = | |
| sint |
| −sin2t+1 | |
= | |
| sint |
| cos2t | |
| sint |
| dy | |
= cost | |
| dt |
| cos4t | |
+cos2t = | |
| sin2t |
| cos4t+sin2t*cos2t | |
= | |
| sin2t |
| cos4t + (1−cos2t)*cos2t | |
= | |
| sin2t |
| cos2t | |
= | |
| sin2t |
| 1−sin2t | 1 | ||
= | − 1 | ||
| sin2t | sin2t |
| 1 | ||
L = ∫π/4π/2 ( | −1) dt = | |
| sin2t |