matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
imf kerf
omgh:
Mogłby ktoś sprawdzić? Mam wyznaczyc kerf i Imf f(x,y,z,w) = (x+y)t
2
+ (y+z)t + z + w f(x,y,z,w) = 0 jak wyznaczyć kerf? Imf = {v∊R
2
[t], v = (x+y)t
2
+ (y+z)t + z + w}
13 sty 18:31