matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
no nie
Zaćmienie 2:
2
√
2
*2
√
10
*2 + 2
√
10
* 3
√
3
* 4
3 lut 20:47
M:
29 kwi 14:39
Podstawy Geometrii:
8*
√
20
+24
√
30
=8*
√
4
*
√
5
+24
√
5
*
√
6
= =16
√
5
+24
√
5
*
√
6
=8
√
5
(2+3
√
6
)
29 kwi 14:57