matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Bozz
Zaćmienie:
2
√
2
* 2
√
10
* 3
√
3
3 lut 20:32
hesia:
Odćmienie
12*
√
60
= 12*
√
4*15
= 12*2
√
15
= 24
√
15
3 lut 20:39
Basia:
= 12
√
2*10*3
= 12
√
2*2*5*3
= 24
√
5*3
= 24
√
15
prościej się nie da
3 lut 20:39