matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
lidia:
∫e
2
x/1+e
x
11 sty 23:06
kochanus_niepospolitus:
podstawienie t = 1 + e
x
dt = e
x
dx I masz
(t−1)
... = ∫
dt = ...
t
11 sty 23:18
Jerzy:
Podstaw: e
x
+ 1 = t
11 sty 23:18