matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
werty:
1
∫x*sin
xdx
2
10 sty 22:14
kochanus_niepospolitus:
jedziesz 'przez części'
10 sty 22:27
werty:
1
u = x v'=sin
x
2
1
1
u' = 1 v=
cos
x
2
2
dobrze? dalej sobie poradzę
10 sty 23:16
Basia:
1
niezupełnie v= −2cos
x
2
10 sty 23:31