matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
katy
ula:
W trójkacie ABCD o bokach a,b,c mamy c=b+a/2 oraz P leży na BC tak że BP : PC=1:3, Pokaż że ∡ACP=2∡APC
10 sty 17:48
===:
w trójkącie ABCD powiadasz ...
10 sty 17:54
ula:
Sory miało być tylko ABC
10 sty 18:03