matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie okręgu
Agata:
Wyznacz współrzędne środka i promień okręgu opisanego równaniem x
2
+y
2
− 2x − 4y − 4 = 0
9 sty 22:34
Mila:
(x
2
−2x+1)−1+(y
2
−4y+2)−2−4=0 dokończ
9 sty 22:37
Benny:
(x−1)
2
+(y−2)
2
=3
2
S=(1,2), r=3
9 sty 22:37