matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przestrzeń
nagit:
W przestrzeni afinicznej E3 znajdź równanie liniowe płaszczyzny af{ (−1,2.1),(1,3,−1),(2,1,5)}
9 sty 21:08
Adamm:
v=[2, 1, −2], u=[3, −1, 4] vxu=[2, 14, −5] równanie płaszczyzny 2(x+1)+14(y−2)−5(z−1)=0
9 sty 21:12