matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
sylwester:
tgx
dana jest funkcja f(x)=
ItgxI
dla x∊<−π, π> rozwiąż nierównośc f(x) <0 prosze o pomoc
3 lut 17:57
sylwester:
4 lut 14:13
Bogdan:
a ≠ 0
a
−a
=
= −1 dla a < 0
|a|
a
a
a
=
= 1 dla a > 0
|a|
a
4 lut 14:19
sylwester:
dziekuje
4 lut 14:22