√3 | ||
cos2x − | sin2x = 0. | |
3 |
√3 | ||
1 − | tg2x = 0, | |
3 |
π | ||
tg2x=tg | ||
3 |
√3 | ||
cos2x − sin2x − | *2sinxcosx =0 | |
3 |
√3 | ||
cos2x − | sin2x = 0 | |
3 |
√3 | ||
cos2x= | sin2x | |
3 |
3 | ||
sin22x + | sin22x =1 | |
9 |
9 | ||
sin22x = | ||
12 |
3 | √3 | 3 | 1 | |||||
sin2x = | = | i cos2x = | = | |||||
2√3 | 2 | 2*3 | 2 |
3 | √3 | 3 | 1 | |||||
sin2x = − | = − | i cos2x =− | = − | |||||
2√3 | 2 | 2*3 | 2 |
π | ||
2x = | +2kπ | |
3 |
4π | ||
2x = | +2kπ | |
3 |
π | 4π | |||
x = | +kπ lub x= | +kπ | ||
6 | 3 |
√3 | ||
cos 2 x = | sin 2 x / : sin 2 x | |
3 |
√3 | ||
ctg 2 x = | ||
3 |
π | ||
2 x = | + k π | |
3 |
π | π | |||
x = | + | k | ||
6 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |