matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ddd
imie:
pomocy
https://imgur.com/a/OPb6b
skąd te 125000 i 63
jak to się liczy
5 sty 16:12
ale jak to?:
Tabliczka mnożenia.
10
7
10000000
10000000
=
=
=
7!
1*2*3*4*5*6*7
80*63
10000000
125000
=
80*63
63
5 sty 16:27
imie:
dzieki
5 sty 17:21