próbna matura - Nowa Era
oll: Czy jest gdzieś arkusz dzisiejszej matury próbnej (Nowa Era) z Matematyki ?
Nie mogę znaleźć
5 sty 15:02
Mila:
Nie widzę, proponują hasło, albo facebook.
5 sty 20:01
łatwo: łatwa była
5 sty 20:19
zagajnik: wiesz może gdzie znaleźć arkusz ?
5 sty 20:21
zagajnik: @łatwo
5 sty 20:22
zagajnik:
5 sty 20:23
łatwo: nie wiem, ale zróbiłem wszystko i tak
5 sty 20:23
Vibrel22: łatwo ile Ci wyszło w otstanim
5 sty 20:33
łatwo: otwarte?
5 sty 22:35
łatwo: mi wyszło, B=(0;−9/2), a C=(−5;2)
5 sty 22:37
łatwo: C=(5;−2)
5 sty 22:38