k
asiiusiia: dany jest punkt a=(2,3). punkt b jest symetryczny do punkty a względem osi oy natomiast punkt c
jest systematyczny do punkty b względem osi ox pole trójkata abc jest równe
3 sty 19:18
3 sty 19:21
5-latek:

P
Δ= 12[j
2]]
3 sty 19:21
jh: a obliczenia?
3 sty 19:28
Mila:
| | 1 | | 1 | |
PΔ= |
| *|AB|*|BC|= |
| *4*6 |
| | 2 | | 2 | |
3 sty 19:30
Basia:
| | a*b | |
pole trójkąta prostokątnego = |
| |
| | 2 | |
a,b przyprostokątne
licz sama, zmienianie nicków i wpisywanie tego samego zadania nic nie pomoże
3 sty 19:33