matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Silnia - oblicz
pakoob:
Oblicz:
(9!)
3
10!*(8!)
2
2 sty 23:02
Mila:
9!*9!*9!
9!*9!
9*8!*9*8!
=
=
=
10*9!*8!*8!
10*8!*8!
10*8!*8!
81
=
10
2 sty 23:05
pakoob:
Dziękuję Mila
2 sty 23:09
Mila:
2 sty 23:30