matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres funkcji wykladniczej
yfahocos:
Pomoże ktoś narysować wykres. Funkcja wykladnicza.
(×−1)
2
y=2
|×−1|
2 sty 17:44
5-latek:
x≠1 dla x>y= 2
x−1
dla x<1 y= 2
−(x−1)
= 2
1−x
2 sty 17:48
yfahocos:
Dzięki
2 sty 17:55