matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz logarytm
Ewelina:
0,5log0,01 jest równe?proszę o pomoc
3 lut 12:58
Godzio:
1
1
0,5log0,01 = log
1/2
= log
100
10
1
10
x
=
10
x = −1
3 lut 13:53
Ewelina:
Godzio nie wiem czy tutaj mozna ...ale bardzo Ci dziekuje
4 lut 19:28