matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdzic dla jakiego aeR ponizszy uklad rownan ma nieskonczenie wiele rozwiazan
jagna:
Sprawdzic dla jakiego aeR ponizszy uklad rownan ma nieskonczenie wiele rozwiazan? x1+2x2+3ax3=1 x1+x2−x3=1 2x1+x2+5x3=2
1 sty 17:46