wykaz przez 44
xxXxxx: wykaz ze 712 − 56 jest podzielne przz 44
rozpisalby ktos prosze
31 gru 15:30
Janek191:
= 496 − 56 = ( 493 − 53)*(493 + 53) = (49 − 5)*(492 +49*5 + 52)*( 493 + 53) =44*k
31 gru 15:33
jc: = 496 − 56 = (49−5)(495+494*5 + 493*52+492*53+49*54+55)
31 gru 15:34
xxXxxx: dzieki wielkie stary piona
31 gru 15:37
xxXxxx: oboje z was dzieki pjona
31 gru 15:38
Janek191:
Obaj
31 gru 15:38
5-latek: Dzien dobry

I ciekawe skad wie ze
stary
czyzby Cie znal ?
31 gru 15:40
Janek191:
Każdy starszy od niego jest STARY

!
Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku życzę
31 gru 15:43
5-latek: Rowniez życze wszystkiego dobrego w Nowym Roku . Duuuzo zdrowia
31 gru 15:47