matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
ana:
Oblicz: log
2
64= log 5
4
√
5
= log
2
,,88 1 = log
1
3
(log
2
128) = 2 log
2
5 + log
2
− log
2
10=
3 lut 11:41
ola:
log
2
64=x ⇔ 2
x
=64 2
x
=2
5
x=5
3 lut 11:51