5 | ||
wychodzi mi cos takiego i nwm czy dobrze logx 6= log2 6 | ||
4 |
1 | ||
log86= | log26 | |
3 |
log26 | log26 | (log26)2 | ||||
(1+log23)*(log86)=(log22+log23)( | )=(log26)* | = | ||||
log28 | 3 | 3 |
(log26)2 | ||
(logx36)2= | ||
3 |
±log26 | ||
logx36= | ||
√3 |
log636 | ±log26 | ||
= | |||
log6x | √3 |
±2√3 | ±(log24)√3 | |||
log6x= | = | =±√3(log64)=log6(4±√3) | ||
log26 | log26 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |