matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
kkkkk:
rozwiąż granicę
1
lim x→0
+
e (do potęgi
) − x
x
29 gru 12:01
Jerzy:
= e
+
∞
− 0 = +
∞
29 gru 12:02
Kkkk:
Dzięki
29 gru 12:11
Kkkk:
Asymptota ukośna i pozioma jak będzie wyglądać bo mi wyszło y=−x+1
29 gru 12:49