matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:-(:
nie rozumie tego
IxI+Ix-3I=3
pomocy
5 lut 18:49
emilak.:
x=0
x=3
(-∞,0),<0,3)<3,∞)
-x-x+3=3
-2x=0
x=0
x-x+3=3
0=0 nie ma rozwiazanie
x+x-3=3
2x=6
x=3
rozwiazanie x=3 i x=0
6 lut 10:05
Jakub:
Przeczytaj wpis wyżej.
6 lut 14:08