matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdzenie
mat1510:
(−2sinxcosx)'=−2(sinxcosx)'=−2[(sinx)'cosx+sinx(cosx)']=−2 [cos
2
x−sin
2
x] −czy ta pochodna jest dobrze policzona ?
26 gru 20:01
Qulka:
tak
26 gru 20:14