matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Połowa przedziału granicznego - co to jest?
hassaj:
Co to jest połowa przedziału granicznego? Mam podane dwie wartości: h
1
= 38,0 oraz h
2
= 42,7. Teraz muszę podać połowę przedziału granicznego: Δh = ? Jak to wyliczyć? Z góry dzięki.
20 gru 18:39