matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
moze ktos spr czy dobrze zrobione
arni:
(x+1)(2−x)
x
<0
(x+1)(2−x)
x
</x
2
x(x+1)(2−x)<0 x=0 lub x=−1 lub x=2 x∊(−1,0) (2,
∞
)
2 lut 21:28
Godzio:
jest ok
2 lut 21:53