matematykaszkolna.pl
ksiazka Puma23: Zastanawiam sie nad kupnem tej ksiazki http://allegro.pl/granice-i-pochodne-i7083168705.html Czy ktos ja ma i moze powiedziec czy warto jak kupic
19 gru 22:36
5-latek:
20 gru 13:59
Bufon: Studiujesz? Co studiujesz? Najpierw powinno się opisywać co i jak. Skąd my mamy wiedzieć czy wgl jest ci ona potrzebna? Jak lubisz zadania z książek to sobie ją kup, jak chcesz się po prostu nauczyć, to zazwyczaj rozwiązujesz z internetu. To są całki, pochodne, takich zadań jest tutaj dużo.
20 gru 14:47
5-latek: Dzieki za wypowiedz . Nie studiuje . Chce sie nauczyc rozwiazywania granic funkcji . Najbardziej na tym mi zalezy . Nawet mniej na pochodnych
20 gru 15:20
5-latek:
20 gru 20:58
Adam: A czytałeś opis? To chyba nie jest książka dla ciebie
20 gru 21:02
5-latek: Adam . Oczywiscie ze czytalem Jako takie podstawy mam (calkowicie zielony nie jestem . Zadalem pytanie czy ktos moze korzystal z tej ksiazki i czy warto jak kupic .czy np sa opisane techniki obliczania granic (podobnie jak trapezie ? Wiesz troche ona kosztuje i jesli warto to czemu nie
20 gru 21:11
5-latek: Dobrze Adam skoro piszesz ze nie dla mnie to jej nie kupie
22 gru 13:12
Adam: Chcesz ją kupić tylko dla granic, a tam są całki, pochodne, szeregi taylora... Jeśli jej nie zamierzasz np. używać jej na studiach, to po prostu strata pieniędzy Dla użytku licealnego (lub technikum) ci wystarczy zwykły podręcznik z matmy
22 gru 16:08
: każdą książke można wypożyczyć z biblioteki za darmo
22 gru 17:12