Uklad rownan prosze o pomoc
Piotr: 3 (x−u {1}{2}+2 (y+3)=3u {1}{2}
u {3x−1}{3}−u {y+3}{2}=−1
18 gru 16:27
18 gru 16:30
Piotr: Dokladnie
18 gru 16:31
Janek191:
Na początek pomnóż równania :
1) przez 2
2) przez 6
18 gru 16:33
Piotr: Ok jest co dalej
18 gru 16:38
5-latek: Nie pytaj co dalej tylko napisz co wyszlo
18 gru 16:39
Piotr: Licze to zadanie juz którymś sposobem i dalej nie wychodzi mi jak w książce ma być x=13
y=−1 temu proszę o pomoc żeby to ktoś rozwiązał bo ja Sb nie radzę z tym zadaniem
18 gru 16:43
Piotr: Widzę ze to zadanie przerasta każdego
18 gru 17:34