matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoze ktoś?
Xdxd:
Jak narysować wykres f(x)= −4x
3
+4x
Bo miejsca zerowe to x=0 x= −1 x=1 I się rysowało z prawej lub lewej strony i Właśnie nie pamiętam kiedy jak
16 gru 15:05
Jerzy:
16 gru 15:07
Janek191:
16 gru 15:08
Xdxd:
Dziękuję
16 gru 15:11