matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
Dickens:
Zerknie ktoś czy poprawnie rozwiązane? ważna jest też poprawnosc zapisu zdj:
https://imgur.com/a/I7Kkt
Mam jeszcze prosbe, o krótką w zapisie ale dość trudną granice funkcji
Dziekuje
15 gru 15:26
Jerzy:
15 gru 15:28
Jerzy:
e
1
*(π/2)
Co do zapisu .. w końcówce pisz = [ln(
)] =[lne] = 1
π/2
15 gru 15:36