matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
naszkicuj wykres funkcji
domirrr:
naszkicuj wykres funkcji f(x)= 2
x
+
1
−2
14 gru 21:44
5-latek:
czarny y=2
x
czerwony y= 2
x+1
niebieski y= 2
x+1
−2
14 gru 21:50
Janek191:
Wykres funkcji g(x) = 2
x
przesuwamy o wektor [ − 1, −2 ] i otrzymujemy wykres funkcji f(x) = 2
x+1
− 2.
14 gru 22:05