13 gru 14:13
Jerzy:
| | 1 | |
Nieoznaczona ... = 3∫x4dx − 4∫ |
| dx = ....? |
| | x | |
13 gru 14:15
student: wyznaczyć wartość całki i u góry jest 1 a na dole −1 po prostu nie da się tego inaczej
przedstawić
13 gru 14:26
Jerzy:
Naprawdę nie rozumiesz , co ja napisałem ?
Pokazałem Ci jak policzyć najpierw całkę nieoznaczoną
13 gru 14:27
student: mam taka postać jak Ty lecz wynik mi nie wychodzi.. I chciałbym oby ktoś to rozpisał cale żebym
widział gdzie błąd popełniam
13 gru 14:28
Jerzy:
| | 3 | |
... = [ |
| x5 − 4ln|x|]−11 |
| | 5 | |
13 gru 14:30