matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
abc:
Napisz rownanie prostej o współczynniku kierunkowym A przechodzacej przez punkt P gdy a=
3
√
6
i P=(
3
√
−36
,−6)
11 gru 21:07
irena:
−6=
3
√
6
*
3
√
36
+b
3
√
216
+b=−6 6+b=−6 b=−12 y=
3
√
6
x−12
11 gru 21:19