prosta R3 pole trójkąta
Ola: Oblicz pole trójkąta, którego boki są opisane w pkt. A= (1,0,1) B= (0,0,0) C=(0,0,1)
nie wiem jak znaleźć wysokość, próbowałam z wyznacznikami ale nie dałam rady
Pomóżcie to zrozumieć
2 lut 16:28
Ola:
2 lut 17:04
Ola:
2 lut 18:22
Niunia170: h−13 to proste
2 lut 18:24
amatematyczna: dokładnie. Niunia170 zgrywa tutaj kogoś bardzo mądrego, a nie potrafi nawet odznaczyć się choć
odrobiną kultury
2 lut 18:26
Lenka: a TY amatematyczna nie odzywaj sie

bo nie masz prawa glosu wypad

ja tu rzadze
2 lut 18:27
Ola: no to jak w koncu

czemu 13?
2 lut 18:49
Ola: pomozcie... jutro mam egzamin i nie moge tego zczaic...
2 lut 19:34
Ola: na pewno nikt nie da rady?
2 lut 21:22