matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aga15:
dzięki bardzo a możesz jeszcze napisać mi jak to wygląda z liczbami ujemnymi [-2] [-0,5] [-0,75] z góry dzięki
11 lis 22:02
Mycha:
tak samo
tez nie moze byc wieksza od tej liczby, wiec [-2]=-2 [-0,5]=-1 [-0,75]=-1
11 lis 22:05