matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
cezar:
Oblicz pochodną: a) x
√
x
b) ln
2
(x
3
)
11 gru 18:10
5-latek:
f(x)= x
√
x
f'(x)=
√
x
*x
√
x
−1
f(x)= (lnx
3
)
2
funkcja zlozona bedzie
11 gru 18:14
cezar:
Wiem, że będzie funkcja złożona tylko nie umiem tego rozpisać
11 gru 18:32