3−x | ||
Naskzicuj wykres funkcji f(x)= | | | | |
x+1 |
3−x | ||
Dla jakich wartości parametru m równanie | | | = |m| ma jedno rozwiązanie? | |
x+1 |
x + 1 + 4 | 4 | |||
f(x) = − | = −1 − | , teraz po narysowaniu odbijasz to co jest | ||
x+1 | x+1 |
x−3 | x+1−4 | 4 | ||||
f(x)=| | |=| | |=|1− | | ... i rysuj ![]() | |||
x+1 | x+1 | x+1 |
−(x+1)+4 | 4 | |||
f(x) = | | | = | | − 1| | ||
x+1 | x+1 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |