matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz elastycznośc
paula:
bardzo proszę o pomoc i wyjśnienie tych zadań
x
3
oblicz elastyczność w pkt. 9 dla funkcji f(x) =
oraz
x
2
+19
f(x)=
√
x
2
+9
dla E4(f)= ? E9(f)=? błagam o pomoc
1 lut 21:43
hesia:
http://edox.website.pl/pjel.php
1 lut 22:02