Jak to zrobić
Nick: Piotr umył samochód w 8 minut , a Kamil w 6 minut . Ile czasu zajmie im umycie samochodu razem?
6 gru 22:44
6 gru 23:11
Eta:
czyli
| v1*v2 | | 48 | | 24 | | 3 | |
| = |
| = |
| = 3 |
| minuty |
| v1+v2 | | 14 | | 7 | | 7 | |
6 gru 23:12
Adamm: jak razem mogli umyć wolniej, niż Kamil samemu?
nielogiczne
6 gru 23:16
Eta:
To daj odpowiedź ! i nie zadawaj podchwytliwych pytań !
6 gru 23:17
Mila:
| | 1 | |
Piotr umył |
| samochodu w ciągu minuty |
| | 8 | |
| | 1 | |
Kamil umył |
| samochodu w ciągu minuty |
| | 6 | |
6 gru 23:19
Eta:
6 gru 23:20