matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wielomiany
Cyk:
Rozwiąże ktoś te zadanie? 1) Wykonaj działania: W(x)−
1
3
V(x), W(x)*V(x)=4x
2
, jeśli W(x)=4x
2
−7x, V(x)=x
3
+x
2
−1
6 gru 19:05
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1434.html
6 gru 19:07
Cyk:
za duzo mi to nie daje
6 gru 21:46