matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak obliczyc ten ułamek
malinowyraj:
1/3*(−1)+2
6 gru 16:10
Janek191:
Napisz to po ludzku
1
?
3*(−1) + 2
6 gru 16:13
malinowyraj:
1
3
*(−1)+2
6 gru 16:16
Janek191:
1
6
1
5
2
= −
+ 2 =
−
=
= 1
3
3
3
3
3
6 gru 16:19