matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Obliczyć pochodną funkcji
wartek:
Obliczyć pochodną funkcji {x
2
+x dla x większego lub równego 3 {7x−9 dla x < 3 1.f`(x)= dla > 3 1.f`(x)= dla = 3 1.f`(x)= dla < 3
5 gru 20:23
5-latek:
Nie zartuj sobie
5 gru 20:25