matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Paul.a:
pomoże mi ktoś
muszę zamienić 1800cm3(sześciennych) na metry!
11 lis 20:29
coco:
1 cm = 0,01 m 1 cm
2
= 0,0001 m
2
1cm
3
= 0,000001 m
3
( sześć miejsc po przecinku
!) więc 1800 cm
3
= 0,0018 m
3
(bo od końca odcinamysześć miejsc)
11 lis 21:11
beata:
3
√
191
22 lis 16:07
beata:
3
√
191
22 lis 16:08
asdas:
1l ty
5 mar 19:04
Tymekk:
92000dag= kg
25 mar 12:58
qefdf:
939728347αβ
∞
11 lut 17:01
dondrek:
siema
11 lut 17:02
dondrek:
witam was
11 lut 17:02