matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
P0CH0DNA
s:
0blicz
1
4X
2
−
X
3 gru 17:04
5-latek:
1
8x+
x
2
3 gru 17:06
s:
skad plusa masz ?
3 gru 17:11
piotr:
(x
p
)' = p x
p−1
⇒
1
(x
−1
)' = −1 x
−1−1
= −1 x
−2
= −
x
2
3 gru 17:14