matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help!
magoo:
33
1
3
% liczby m jest równa wartości wyrażenia (
1
2
)
−
1 +2
−
2−(
1
16
)
1
2
.Liczba m jest więc równa: A.3 B.6 C.2 D.−30
1 lut 18:16
puk:
Jakbyś to jeszcze porządnie zapisała...
1 lut 18:54
Nicki:
⅓m=2+¼−¼=2 −−−> m=6 B.
6 maj 23:12